Kis türelmet kérek ...

EMBLÉMÁZÁS

Rohanó, ingerekben gazdag világunkban egy cég számára kiemelt fontossággal bír, hogy vállalati arculati elemei minél feltűnőbben és gyakrabban kerüljenek a fogyasztók látóterébe.

Korszerű emblémázási technológiáink számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy megbízóink logóját, jelmondatát gyorsan és versenyképes áron jelenítsük meg reklámajándék, textil, munkaruházat, nyomdai vagy dekorációs termékeken. 

Az ideális reklámajándék funkciójától függően sokféle alapanyagból készülhet, de ez számunkra nem okoz gondot az emblémázáskor. Cégünk segítségére lehet többek között fa-, kerámia-, bőr- és textiltermékek emblémázásban. Elképzeléseinek és a megrendelt reklámajándéknak megfelelően választjuk ki a legjobb eredménnyel járó emblémázási módszert.

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a póló emblémázás, amelyet három technológiával végzünk. A szitanyomás, a gépi hímzés és a digitális textilnyomtatás segítségével a legkülönbözőbb igényeket is kielégíthetjük. Amennyiben nagy mennyiségben van szüksége reklámpólóra, a szitanyomást ajánljuk, kis példányszám esetén a digitális textilnyomtatás a legjobb megoldás. Ha kiemelkedő minőségű és tartós eredményre vágyik, a gépi hímzéssel végzett emblémázást érdemes választania.

SZITANYOMÁS

szitanyomó gép

TAMPONNYOMÁS

Tamponnyomó gép

GRAVÍROZÁS

GÉPI HÍMZÉS

DIGITÁLIS TEXTILNYOMTATÁS

SZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÁS

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.