Kis türelmet kérek ...

TRANSZFERNYOMÁS

A transzfernyomás lényege, hogy a festéket nem közvetlenül az emblémázandó tárgyra, hanem egy speciális, két oldalon szilikonizált papírra visszük fel szitanyomással, az így létrejött mintát pedig egy magas hőmérsékletű hőprés segítségével rögzítjük a termékre.

A transzfernyomás technológiáját jellemzően abban az esetben alkalmazzuk, amikor nehezen emblémázható, vagy durvább felületű tárgyakra (pl: baseball sapka, táska, esernyő, nyakkendő) szeretnénk jó minőségű és tartós mintát rögzíteni.

Általános tudnivalók az emblémázás folyamatáról

Látványterv

A termékek emblémázásához minden esetben látványtervet készítünk. A látványtervet az Ön által küldött megfelelő grafikai anyag megérkezését követően készítjük el

Embléma, grafika küldése

A logo grafikai anyaga csak vektorgrafikus formátumban használható fel (Corel Draw-val készített „cdr” formátum, Adobe Illustratorral készített „ai” vagy „eps” formátum). Az egyedi grafika, embléma szöveges részeit görbévé alakítva kérjük az anyagban elhelyezni. Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd, gif stb.), ezeket külön díj ellenében vektorizáljuk.

Emblémázási szín megadása

Ha az emblémázást nem fekete, fehér vagy ezüst színnel kéri, akkor adja meg a megfelelő PMS színkódot (a Pantone Solid Coated színskálában). Tamponnyomásnál, szitanyomásnál amennyiben a tárgy felülete nem fehér (vagy egészen világos), úgy egyes emblémaszínek esetén a nyomat színe alá - technológiai okokból - egy plusz fehér nyomatra is szükség lehet. Ebben az esetben az emblémázás költségeinél további 1 szín nyomásával kell számolni. Azt, hogy az Ön megrendelése esetében szükséges- e plusz fehér technikai nyomat, mindig a konkrét emblémázási szín és az emblémázandó tárgy ismeretében tudjuk megítélni, és erről tájékoztatni Önt.

Eltérések

A szállított cikkek színben, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a katalógusban láthatóktól. Tekintettel arra, hogy az emblémát minden termék esetén különböző alapanyagra és különböző alapszínekre nyomjuk, ezért a kért emblémázási színek nyomását csak közelítő színhelyességgel tudjuk vállalni.

A '*'-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.