Kis türelmet kérek ...

Cégtörténet

Cégcsoportunk első tagja, a Bolko Promotion 1999-ben reklámtermékek emblémázásával kezdte meg tevékenységét. Az azóta eltelt másfél évtizedben folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat és gyártóüzemünk felszereltségét, így a reklámpólók és reklámajándékok piacán a szektor meghatározó képviselőjévé váltunk.

2009-ben alakult meg a Bolko-Print, a cégcsoport nyomdai kivitelező és dekorációs üzletága annak érdekében, hogy partnereink arculati megjelenéséhez szükséges szórólapok, plakátok, molinók, installációk, zászlók és egyéb dekorációs termékek is házon belül készülhessenek el.

Az évek múlásával megrendeléseink között a kivitelezés mellett a tervezés is egyre nagyobb hangsúlyt kapott és több ügyfelünk gondolta úgy, hogy egy cégcsoporton belül, egy kapcsolattartó segítségével szeretné lebonyolítani a marketing feladatok nagy részét.

Ezért 2012-ben megalakult a Bolko Design, a Bolko Group cégcsoport kreatív üzletága, amely a márka építés teljes spektrumát lefedi, legyen szó akár logó tervezésről, arculat és weboldal kialakításról, termék fotózásról, vagy marketing és értékesítési kampányok lebonyolításáról. 

 cégcsoport legújabb tagja a 25 éves múlttal rendelkező munkaruházati szaküzlet, amely Pécs belvárosában, a Jókai utca 35. szám alatt található. A Bolko Munkaruházati szaküzletben munka- és védőruházati termékek széles választékát kínálva teszi még komplexebbé a cégcsoport tevékenységét. Felkészült és ügyfélorientált munkatársaink örömmel várják megkeresésüket, forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel:

Papp András
cégtulajdonos

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.