Kis türelmet kérek ...

ÜGYFELEINK MONDTÁK RÓLUNK 

„Már úton is vagyok a VB-re, de mielőtt átérünk a határon szeretnék köszönetet mondani a segítségedért. Nagyon hálás vagyok a készséges hozzáállásodért!!
A ruhák szuperek, és szintén köszönöm, hogy időben elkészültek és itt lehetnek most.”

Németh Anna, Hungarian Agility Team

„Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és mindent, amit eddig tudtunk egyeztetni! Roppant módon elégedett vagyok a kommunikációtokkal és a segítőkészségetekkel! Nem sok helyen találkozok ilyen fokú ügyfélközpontúsággal!

A póló mindenkinek nagyon tetszett! Sőt! Sokak szerint az egyik - ha nem a legszebb mezünk lett az ország dartsosai között. Nagyon szépen elkészítettétek! Hálás vagyok a gyorsaságért is.”

Filyó Tibor, Békéscsabai Darts SE 

“Amikor kreatív ügynökséget kerestünk termékünk piaci bevezetéséhez, a következő elvárásaink voltak: legyen az ügynökség önállóan dolgozó, megbízható, pontos, innovatív, modern és ami nagyon fontos, érezze a termékünket a sajátjának. A BolkoDesign minden területen maximálisan teljesített, elégedettek vagyunk az eddigi, közösen elért eredményekkel. “

Verle Zoltán ügyvezető, It’s wood Kft. 

"A megrendeléseket minden esetben határidőre, kifogástalan minőségben teljesítik. Esetlegesen előforduló egyedi kéréseinkre felkészült szakembereik segítségével igyekeznek megoldást találni. Reméljük, hogy a jövőben is lesz még alkalmunk ezzel a korrekt és rugalmas céggel együttműködni.”

Dr. Szikra László igazgató, Somogy Megyei Kormányhivatal

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.