Kis türelmet kérek ...

DEKORÁCIÓS TERMÉKEK

Épületfóliázás

Épületfóliázással energiaköltséget takaríthat meg, és komfortosabbá, biztonságosabbá teheti irodáját, telephelyét.

Fényvédő fóliáink alkalmazásával eredményesen csökkenthetők az épület fűtési és hűtési költségei, a betekintés ellen védő fóliák pedig komfortosabb munkavégzést tesznek lehetővé kollégái számára. 

Cégtábláink 

Megrendelőink igényeinek megfelelően készülhetnek műanyagból, plexiből, fémből bármilyen méretben, kültéri vagy beltéri használatra tervezve. 

Autódekoráció

Vállalkozásának, cégének vannak céges autói? Ha a válasz igen, akkor luxus lenne kihagyni az autók dekorálásában rejlő marketing erőt.

Céges járművek emblémázásának ideális és gazdaságos eszköze az autófóliázás és a kocsira könnyedén felhelyezhető autómágnes, amelyekkel egyszeri költéssel reklámüzenetét bármerre járva eljuttathatja.

Reklámtábla 

Vállalkozásának szószólója, a legelterjedtebb hirdetőeszközök egyike. Legyen szó akár hagyományos fém, feszített fólia, vagy műanyag alapú reklámtábláról, esetleg exkluzív világító cégtábláról, munkatársaink biztosan tudnak céljainak legmegfelelőbb megoldást javasolni. 

Molinók, zászlók

A molinó gyorsan, praktikusan kihelyezhető reklámhordozó eszköz, amely az igényeknek megfelelő kialakításának köszönhetően többféle megoldással rögzíthető.

PVC ponyva

A PVC ponyvából készülő molinók jó minőségűek, szakadás biztosak, nem deformálódnak. UV fedéssel készülve színeik tartósak, élénkek lesznek, sőt matt felületen is fényes hatást keltenek. A PVC fóliák élettartama az időjárástól függően 3-5 év, a nyomat pedig nagyjából 3 évig tartja meg UV sugárzás- víz és dörzsálló tulajdonságát.

Hurkolt poliészter zászló

Intézmények, vállalkozások népszerű marketingkommunikációs eszköze a reklámzászló. Amellett, hogy kis költséggel, gyorsan előállíthatók, tartósak és dekoratívak, kiemelkedő előnyük még a széleskörű felhasználhatóság. A reklámzászló alkalmas lehet cége, telephelye kültéri dekorálására, eladáshelyi promóciók és rendezvények alkalmával pedig a figyelem felkeltésére.
 

Nemzeti lobogó beszerzését is vállaljuk rövid határidővel, és akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha asztali zászló készíttetésében gondolkozik! Ezek az elegáns, jellemzően selyemből készült zászlók a fontos tárgyalások és sajtó előtti szereplések elhagyhatatlan kellékei. 

Matrica

A számtalan méretben és technikával előállítható matrica költséghatékony és praktikus reklámhordozó.

Legyen szó akár mágnes matricáról, boroscímkéről, autómatricáról vagy vonalkódos matricáról, keressen minket bizalommal, és segítünk Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában! 

Habbetű

Elegáns, figyelemfelkeltő és időjárásálló, kültéri használatra is ideális dekorációs megoldás a habbetűk alkalmazása. Mivel az alapanyag precízen és éles kontúrokkal, tisztán vágható, a kialakítandó formáknak csak a képzelet szabhat határt.

A habbetűk kis költséggel kivitelezhetők, dekorációs értékük pedig kiemelkedő, így ez a megoldás jó választás akkor is ha utcáról látható cégtáblát szeretne, és akkor is ha irodája, üzlethelyisége belső tereit szeretné új látványelemmel gazdagítani. 

Rendezvény stand, rendezvénypult dekorálása

Aki kimarad, az lemarad - jól tudja ezt minden cégvezető, ezért expókon, kiállításokon megjelenni napjainkban már alapkövetelmény. A Bolko Group kiváló nyomdai minőségben, a pontos méretre igazítva dekorálja rendezvényekre készített standját.

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.