Kis türelmet kérek ...

NYOMDAIPARI TERMÉKEK

Szórólap, leporelló

Forduljon hozzánk bizalommal, válasszon különböző grammsúlyú és minőségű papírjaink közül sztenderd méretű szórólapot, vagy készíttessen egyedi formára vágott, hajtogatott szóróanyagot, hogy biztosan kitűnjön a tömegből!

Névjegykártya

A jó névjegykártya figyelemfelkeltő, informatív és mer különbözni. Szükség is van erre, hogy névjegye ne ügyfelei fiókjának mélyén landoljon. Legyen szó hagyományos vagy merész kivitelezésű névjegykártyáról, nálunk biztosan megtalálja számítását! 

Plakát

Plakátjaival messzire viheti rendezvénye, programjai hírét. A céljainak legmegfelelőbb méret és papír kiválasztásában kollégáink készséggel segítenek, és igény esetén a plakátok kihelyezésében is közreműködünk.

Hagyományos plakátjaink mellett az újdonságokra fogékony megrendelőinknek a banner plakátot ajánljuk, amely szokatlan méretének köszönhetően magához vonzza a járókelők tekintetét. 

Jegyzetfüzet, jegyzettömb

Kifejezetten értékes marketingeszközök a jegyzetfüzetek és jegyzettömbök, amelyek az irodai munka elengedhetetlen kellékei. Érdemes ezért valamennyi vállalkozásnak saját arculati elemeivel emblémázott jegyzettömböt készíttetnie, amelyet számtalan méretben és megoldással (pl: ragasztott oldalon szitanyomással feliratozva, borítóképpel ellátva) gyártunk. 

Belépőkártya, belépőjegy, plasztikkártya

Belépőkártyáink és belépőjegyeink számtalan biztonsági megoldással és anyagvariációval készülhetnek, alkalmazkodva a különböző felhasználási célok által támasztott elvárásokhoz. 

Plasztikkártyáink a legtartósabb megoldást jelentik, fesztiválok, sportesemények és előadások résztvevőinek ajánljuk egyedi grafikával nyomtatható kártyáinkat. 

Törzsvásárlóit lepné meg névre szóló kedvezmény vagy pontgyűjtő kártyával? Az ötletet Ön hozza, mi megvalósítjuk! 

Papír alapú kártyáink készülhetnek laminálva, fóliázva is, perforálva vagy lyukasztva, a biztonságról pedig sorszámozással vagy egyedi UV védelemmel gondoskodunk.

Meghívók

Digitalizált világunkban a komolyabb céges rendezvények esetén a papír alapú meghívók küldése továbbra is presztízsértékkel bír.

Válogasson kedvére különböző grammsúlyú műnyomó papírjaink vagy különleges tapintású kreatív kartonjaink közül, hogy már meghívójával is élményt okozhasson ügyfeleinek! 

Könyv 

Egyedi kiadás vagy intézményi kiadvány? Puha kötésű vagy keménytáblás könyvét örömmel és szakértelemmel kezeljük, gyorsan nyomtatjuk és igényeinek megfelelően ragasztással kötve vagy cérnafűzve szállítjuk. 
 

Boroscímke

Napjainkra jócskán túlhaladtunk a „jó bornak nem kell cégér” gondolatán, mivel a legjobban prosperáló cégnek is szüksége van arra, hogy válogatott marketing eszközökkel építse márkáját vagy tartsa fenn ismertségét.

Nem kivétel ez alól a borászati ágazat sem, boros gazdák számára ezért papír vagy műanyag alapú öntapadós címkéinket ajánljuk amelyek színgazdagon, fotó minőségben nyomtatva jelenítik meg a grafikát. 

 

Prospektus, termékismertető

Alapvető és megkerülhetetlen marketingeszközök a prospektusok és termékismertetők, amelyekben ügyfelei, vásárlói számára mennyiségi korlátozás nélkül, tetszőleges terjedelemben, képekkel, grafikákkal gazdagítva mutathatja be termékeit, szolgáltatásait.

Kiadványát igényeinek megfelelően felületnemesítéssel tesszük még egyedibbé.

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.