Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fogalomszótár

Vektoros logó
Azért van rá szükségünk, hogy bátran igazíthassuk a logódat az adott termékre. Ha nem vektoros a logó akkor ha nagyítjuk pixeles lesz ez pedig egyikünknek sem megfelelő. Vektoros grafika esetén ez a probléma megoldódik. A vektoros logó mérete gond nélkül növelhető így ugyanolyan éles marad a termékeken.

Látványterv
A közös munkánk során ez lesz a legfontosabb lépés kettőnk közt. Miért? Mert itt láthatod, hogy helyezkedik el a logó a terméken, milyenek lesznek a színei, mekkora lesz a terméken a logó. Ha valamit máshogy csinálnál itt még jelezheted részünkre. Viszont ha leokézod utána már nincs visszaút...

Emblémázási technológiáink

Tamponnyomás
Tamponnyomás esetén a termék feliratozása gumi tampon használatával történik. Ezzel a technikával pontos, éles nyomatok és tökéletes (Pantone) színegyezés érhető el.

Hímzés
A hímzés a sapkák, promóciós ruházati termékek vagy táskák rendkívül népszerű emblémázási technikája. A végeredményt a termékre varrt hímzőszál adja.

Lézergravírozás
A lézergravírozás a természetes anyagok, mint a fa és fémek esetében alkalmazható. Lézergravírozással az
emblémázási eredmény pontos, tiszta és tartós.

Körszitanyomás
A körszitanyomás lehetővé teszi hengeres tárgyak felületének emblémázását. Optimális megoldás a népszerű, többször használható palackok esetén. A felirat jelentősen nagyobb lehet, mint hagyományos szita- vagy tamponnyomás alkalmazása esetén.

Transzfernyomás
A digitális transzfer méretgazdaságos alternatívája. A kívánt grafikai anyag szitanyomás alkalmazásával egy
hordozóra kerül (a feliratozható színek száma 1-től 8-ig terjed), majd transzfer technikával a termékre.

Szublimáció
A szublimáció segítségével négyszín color grafikák jeleníthetők meg poliészter alapanyagú vagy -bevonatú termékeken. A négyszín color technika látványos egyedi grafikák alkalmazását teszi lehetővé.

Műgyanta matrica
A műgyanta matrica esetén az embléma egy műgyanta bevonattal ellátott öntapadó címkére kerül. Tartós és dekoratív megoldás, az embléma nem karcolódik vagy ütődik meg.

Digitális címke
A digitális címke olyankor alkalmazandó, mikor más technika nem lehetséges. Négyszín nyomtatás történik
öntapadó címkére, a címke pedig a legoptimálisabb pozícióban a termékre kerül.

Kitűző nyomtatás
A kitűzők nyomtatása a termék összeszerelését megelőzően történik, így lehetővé teszi a teljes felület emblémázását.

Keresés