Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYIK

GYIK

Reklámajándékok

Minta megtekintésére van lehetőségem az irodában?

Igen, lehetőséget biztosítunk a vásárlás előtt az ajándéktárgyak megtekintésére, ha az adott termék készleten van nálunk. Számos reklámtermék külföldi beszerzésből van, ezért projektvezetőnkkel minden esetben célszerű előzetesen egyeztetni. Egyedileg gyártott termékek esetén felár ellenében tudunk mintát készíteni.

A reklámajándékokat emblémázás nélkül is megvásárolhatom?

Igen, logózás nélkül is megvehetők termékeink. Az értékes reklámfelület emblémázásával viszont egyedivé varázsolhatod a terméket.

Milyen típusú reklámajándékok kaphatók?

Kínálatunkban az egyedileg gyártott hűtőmágnestől, reklámédességtől a reklámtollakon át, szinte bármilyen ajándéktárgy beszerzését meg tudjuk oldani. Kategorizált és téma szerint válogatott ötleteinkkel segítjük döntésedet.

Előkészületek és látványterv

Mi az a vektoros grafika?

A vektoros grafika nem képpontokból (pixelekből) áll, hanem az egyes vonalaknak kezdőpontjuk és irányuk van (vektorok). A körülhatárolt vonalak objektumként színezhetők, a vonalvastagságok tetszés szerint módosíthatók. A vektoros kép előnye, hogy bármilyen méretű kép elkészíthető belőle, képpontveszteség nélkül. A különböző rétegek is hierarchikusan "pakolhatók" egymásra. Általában vektoros file formák: cdr, eps, pdf és ai.

Mit jelent a Pantone szín?

A logóknak előre meghatározott színük van, amit Pantone-skálán tudunk a legpontosabban beazonosítani. Pantone-rendszer direkt színét nem lehet szimulálni CMYK (nyomdai) eljárás során. Ha az emblémához nem tudsz Pantone színt társítani, kérlek jelezd a projektvezető kollégáknak.

Mit tegyek, ha nem értek a látványterv elkészítéséhez? Kérhetek hozzá segítséget?

Látványtervet minden megrendelés esetén készítünk, melynek jóváhagyása után kezdjük el a gyártási folyamatokat. Segíteni tudod munkánkat azzal, ha a vektoros grafikát, a Pantone színt, és az adott méretre vonatkozó igényeidet a látványterv készítése előtt elküldöd részünkre.

Milyen formátumban kell elküldenem a látványtervet?

Amennyiben konkrét elképzelésed van az emblémázott tárgyat illetően, úgy a grafikát vektoros (.ai, .cdr, .pdf) állományban küldd el számunkra. Ha ez nem áll rendelkezésedre, akkor a meglévő grafikai anyagot használva próbálunk megoldást keresni a helyzetre.

Emblémázási eljárások

Mitől függ, hogy milyen emblémázási technikát alkalmaznak?

Több évtizedes működésünknek köszönhetően olyan szaktudásra tettünk szert, mely szinte bármilyen reklámfelület tartós emblémázását garantálja. A termék ismeretében és a felhasználás célját szem előtt tartva javaslatot teszünk a legpraktikusabb emblémázási technológiára.

Milyen emblémázási technikák léteznek?

Szitanyomás, transzfernyomás, tamponnyomás, gravírozás, gépi hímzés, szublimációs emblémázás, kerámia dekor, digitális textilnyomtatás, … - szinte valamennyi eljárást saját üzemünkben készítjük el. Részletesebb tájékoztatást az "Emblémázás" menüpont alatt olvashatsz.

Melyik eljárás a legolcsóbb?

A kiválasztott reklámajándék, a mennyiség, és maga az embléma nagyban befolyásolják az alkalmazható technológiát. Tartós és gazdaságosnak mondható eljárások, mérettől függően például a tampon- és a szitanyomás.

Melyik technológia legtartósabb?

Az ajándéktárgyak emblémázásánál legfőbb szempontunk a tartósság. Általánosságban elmondható, ha a hordozó reklámfelület anyagában ott van a logó (nem csak a felületén), akkor a minta szinte örök marad. A gravírozás és a hímzés a legtartósabb technikák egyike.

Lehetséges-e fotórealisztikus képet szitanyomással emblémázni?

Igen, több technika is alkalmas a megvalósításhoz. Digitális nyomtatással, transzfernyomással, szitanyomással, UV-nyomtatással, szublimációs eljárással is kivitelezhető.

Újrarendelés esetén még egyszer ki kell fizetnem a szitaklisé díját?

Nem, a szitakliséket 2 évig díjmentesen megőrizzük.

Mennyiségek

Mennyi a minimális rendelési mennyiség?

Az alsó határ termékenként eltérhet, ezzel kapcsolatban projektvezető kollégáink segítségét tudod igénybe venni. A gépbeállások és előkészületek miatt a kis példányszámú emblémázások viszont legtöbb esetben nagyobb költséggel járnak.

Magánszemélyek minimális rendelését is kiszolgáljátok?

Elsősorban viszonteladók, cégek, intézmények nagyobb volumenű rendeléseire alakítottuk ki gépparkunkat. Magánemberek rendeléseit nettó 50.000 Ft-tól tudjuk teljesíteni.

Elkészülési idő

Mennyi az elkészülési idő?

Megrendelésed az általunk készített látványterv jóváhagyása és az elfogadott vevői rendelés visszaküldésétől számítva kap "zöld utat". A elkészülési idő függ az aktuális raktárkészlettől és a folyamatban lévő gyártások számától. Projektvezetőink minden esetben előre tájékoztatnak a pontos szállítás dátumáról. 

Kiszállítás és csomagolás

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállításban a legnagyobb nemzetközi futárcégek segítik az időbeni teljesítéseinket. A célállomás figyelembevételével választjuk ki az optimális szállítót. Általánosságban nettó 2150 Ft/doboz áron fuvaroznak, de törékeny, raklapos vagy túlméretes, ill. túlsúlyos csomag esetén az összeg emelkedhet, melyről a megrendelés előtt tájékoztatunk.

Lehetséges-e külföldre történő kiszállítás?

Igen, nemzetközi futárpartnereink szállítják külföldi csomagjainkat. A fuvardíjról projektvezetőink minden eseteben pontos tájékoztatást adnak.

A díszcsomagolás megoldható?

Igen. Legyen akár karácsonyi csomagolás vagy gravírozott fadoboz, egyedi megoldásokat tudunk ajánlani bármilyen igény teljesítésére. Az "Egyedi gyártás" menüpont alatt további ötletek közül válogathatsz. 

Keresés